Google

2007. december 5., szerda

Hogyan mondank az emberek nemet

Az emberek túlnyomó többsége nem mondja ki közvetlenül a nemet, körítést is tesznek hozzá. Ha idejében felismered, hogy nemet akar mondani sok időt megspórolhatsz magadnak.


Például, a nagybácsid panaszkodik: „Olyan könnyen elkapok minden betegséget, ki sem jövök az egyikből, máris itt a következő, a vérnyomásom is magas és a cukrom is kínoz.” A kérdésed egy szusszanásnál: ” Szeretnél ezen változtatni?” Ha a válasz IGEN, máris jöhet az ajánlatod, a nehezén túl vagy.

Ha viszont valami ilyesmit mond: „Engem az orvosom rendszeresen ellenőriz, meg kell tőle kérdeznem”, ez azt jelentti NEM, vagy „Szeretek beteg lenni, mert akkor a rokonság sűrűbben látogat” = NEM.

Hagyd ott óvatosan és beszélj mással.

A barátnőd panaszkodik: „Nem tudom miért rakodnak le rám olyan könnyen a kilók, pedig alig eszek valamit. TV nézés közben is épp csak egy pár fánkot eszek meg és közben nézem az aerobik videót”

Mikor vesz egy mélyebb levegőt, mit kérdezel tőle? „Gondoltál már arra, hogy ezen változtass?” Ha a válasz „IGEN, de nem tudok hogyan hozzáfogni”, nyertél, máris bemutathatod neki a TTP40 életvezetési programunkat.

Ha viszont valami ilyesmit mond: „Hát akkor állandóan éhes leszek” = NEM, „Valójában olyan problémáim vannak, hogy az orvosom azt mondta nem is tudnék lefogyni” = NEM, „Nekem valójában nagyon erős csontozatom van, azért vagyok túlsúlyos” = NEM.

Fejezd be a beszélgetést és távozz.

Megjegyzés: Ezt az üzletet csak olyanokkal fogod tudni megvalósítani, akik AKARJÁK.

Nincsenek megjegyzések: