Google

2007. december 21., péntek

Mennyit lehet ezzel keresni, mit kell tenni ezért és a ZÁRÁS

Mennyit lehet ezzel keresni? Lényegében bármennyit, minden attól függ milyen célt tűzöl ki magad elé. A párszáz dollártól a többtízezer dollárig minden lehetséges.

Mikor szeretnél nyugdíjba menni? (Amikor annyi jövedelmed lesz, hogy nem muszáj dolgoznod, élhetsz a hobbidnak, családodnak).

Mennyi pénzre lenne szükséged, hogy ezt megvalósíthasd?

Van valami terved, hogy ezt megvalósítsd?

Mit kell tenni ezért ? Példák:

  1. Ne változz, csak légy önmagad folytasd azoknak a dolgoknak az ajánlását, melyeket magad is kedvelsz, például a kedvenc filmed, éttermed, kiárusítások, éttermek stb.
  2. Amit tenned kell, az az, hogy elhozod három ismerősödet a hétfő esti webes bemutatóra, minden héten a következő hat hónapban és meg fogsz lepődni mekkora csekkeket fog neked a TNI küldeni.
  3. Amit tenned kell az az, hogy minden másnap kölcsönadod egy-egy ismerősödnek ennek a könyvnek egy példányát (Solomon könyv) pár napra a következő hat hónapon keresztül.
  4. Amit tenned kell az az, hogy add kölcsön ennek a DVD-nek egy példányát, mely bemutatja a termékünket (A fától a palackig), naponta 2 embernek és akkor 4 hónap múlva lesz elegendő ember a csoportodban, hogy legyen 567 euró kiegészítő kereseted havonta.
  5. Amit tenned kell, az az, hogy egyeztess időpontot ismerőseiddel, barátaiddal egy otthoni bemutatóra, és én elmegyek veled, megcsinálom a bemutatókat és miután megcsinálunk 45-50 bemutatót, lesz annyi ember a csoportodban, hogy legyen 567 euró kiegészítő kereseted havonta.
  6. Amit tenned kell, az az, hogy szedj össze 7-8 hölgyet egy kis otthoni összejövetelhez, beszélgetni fogunk a gyerekeinkről, megmutatunk egy pár terméket, jól érezzük magunkat. Ha ezt megteszed minden szerdán, akkor hat hónap múlva lesz annyi forgalom a csoportodban, hogy legyen 367 euró kiegészítő kereseted havonta.
  7. Amit tenned kell az annyi, hogy találj hetente 4 olyan hölgyet,akik szeretnék, hogy újra szép és fiatal legyen a bőrük, hívd el őket egy próbára. Tedd ezt hat hónapon keresztül és akkor nagyon sok olyan ember lesz aki használni fogja a termékeket és lesz 467 euró kiegészítő kereseted havonta.

Zárás.

A zárás nagyon fontos, legtöbben itt szúrják el a dolgot, íme négy rövid mondat, melyek közül valamelyiket mondjad el, és utána maradj CSENDBEN, cippzár a szájra, ki kell bírnod a csendet, ő mondjon valamit.

  1. És ennyi az egész (csöndben maradsz)
  2. Nos, mit gondolsz? (csöndben maradsz)
  3. És a többi rajtad múlik. (csöndben maradsz)
  4. És ennyi az egész, a többi rajtad múlik, nos mit gondolsz? (csöndben maradsz)

Két válasz jöhet számításba:

Igen, mondj többet (ekkor megbeszéled vele, hogy mikor tartasz neki egy bemutatót, vagy melyik webinaron fog részt venni)

Nem, nem érdekel (ekkor udvariasan elbúcsúzol tőle, és keresel mást)

Semmi más, a „talán”, „majd még gondolkodom rajta”, „meg kell kérdeznem a kiskutyámat” típusú válaszok csak az idődet pocsékolják.

Nincsenek megjegyzések: