Google

2007. december 20., csütörtök

Milyen üzletben vagy?

Az egyperces bemutató első témája. Válassz ezek közül egyet, próbálgasd melyik fekszik neked legjobban:

  1. Mi az egészség és wellness iparágban dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy csodálatos gyümölcslé készítményünk, melynek fogysztása azt eredményezi, reggel egy órával korábban, frissen fogsz ébredni, este pedig elalszol pár percel azután, hogy a fejed a párnára tetted.
  2. Mi az egészség és wellness iparágban dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy csodálatos gyümölcslé készítményünk, melynek fogysztása azt eredményezi, hogy elkerülnek a tavaszi fáradtság jelei, immunrendszered jobban fog működni.
  3. Mi az egészség és wellness iparágban dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy csodálatos gyümölcslé készítményünk, mely antioxidáns tartalma segíti a szervezetet a káros szabadgyökök közömbösítésében.
  4. Mi az egészség és wellness iparágban dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy csodálatos gyümölcslé készítményünk, melynek fogysztása azt eredményezi, hogy újra 20 évesnek érzed magad, sokkal jobb ítélőképességgel.
  5. Mi a bőrápolás üzletben dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy nagyszerű hidratáló krémünk, mely rövid idő alatt eltünteti a ráncaidat, napi pár perc ráfordítással.
  6. Mi az életvezetési üzletben vagyunk AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy csomagunk, mely egzotikus gyümölcslevet, vitamin kapszulákat tartalmaz, valamint teljes életvezetési tanácsadást és ez azt eredményezi, hogy hetente fél kilót fogyjál, anélkül, hogy kínoznod kellene a szrevezetedet.
  7. Mi az életvezetési üzletben vagyunk AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy csomagunk, mely segít a 40 éven felüli hölgyeknek, hogy megszabaduljanak hőhullámaiktól, depresszióiktól és megemelkedett étvágyuktól.
  8. Mi az életvezetési üzletben vagyunk AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy csomagunk, mely segít a 40 éven felüli hölgyeknek, hogy megszüntessék a változó kor ismert tüneteit, megszabaduljanak felesleges kilóiktól anélkül, hogy szervezetüket kínoznák.
  9. Mi a bőrápolás üzletben dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy nagyszerű bőrápoló termékcsaládunk, mely a Tahitin élő hölgyek csodálatos szépségét varázsolja a bőrödre napi pár perc ráfordítással.
  10. Mi a bőrápolás üzletben dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy nagyszerű testápoló termékcsaládunk, mely segítségével bőröd olyan lesz, mint egy húszévesé, napi pár perc ráfordítással.
  11. Mi a bőrápolás üzletben dolgozunk, AMI ANNYIT JELENT, hogy van egy nagyszerű testápoló családunk, mely azt eredményezi, hogy bőröd üde, tiszta, selymes, fényes és egészséges lesz napi párszáz forint ráfodítással.

Nincsenek megjegyzések: