Google

2007. december 10., hétfő

Mit tegyél, hogy megkérdezzék tőled, hogy mivel foglalkozol

Lehet, hogy azt mondod: de hát tőlem senki sem kérdezi meg, mivel foglalkozom, mit tegyek.


A dolog pofonegyszerű, az emberek jobbára csak reagálnak, tehát a legjobb dolog amit tehetsz az, hogy TE kérdezed meg tőlük, hogy mivel foglalkoznak.

Általában mondani fognak egy pár dolgot, majd pedig visszakérdeznek: „És te mivel foglalkozol?”, máris mehet a mondókád.

Ha viszont nem kérdez vissza, de panaszkodik, jöhet a már ismert jégtörő. „Gondoltál már arra, hogy tegyél ez ellen valamit?”

Amit tenned kell az az, hogy naponta 3-4 embertől kérdezd meg mivel foglalkozik, és lesz elég ember aki érdeklődni fog ajánlatod iránt.

A jégtörők valamelyikét biztosan használni tudod, használd őket minél többet, és egy idő után rutinná vállik a használatuk.

Mikor megkérdezi „És te mivel foglalkozol?”, mondhatod a következőt például:

„Hát tudod sokan vannak úgy, hogy reggel, mikor felébrednek, fáradtabbak, mint este voltak, mikor lefeküdtek, noha aludtak jó pár órát.”

„Igen, igen velem is van ez így sokszor.”

„Amit én teszek az az, hogy megmutatom az embereknek hogyan ébredhetnek egy órával hamarabb, kipihenten és alhatnak el este pár perccel azután hogy a fejüket a párnára tették.”

Ha erre a válasz: „Valóban? - mondj erről többet.” Csilingel a pénztárgép, engedélyt kaptál hogy beszélj a Tahitian Noni juiceról, átadj egy DVD-t, meghívd egy webinárra.

Nincsenek megjegyzések: