Google

2007. november 21., szerda

Újabb jégtörők

Példák a legutóbb bemutatott jégtörőre:

Arra jöttem rá...hogy hogyan tudnánk kirúgni a főnökünket és elindítani egy saját vállalkozást. Ha tudni szeretnéd hogyan, bármikor szívesen elmagyarázom. Addig is igyunk egy kávét.

Hé Marika rájöttem arra... hogyan maradhatnánk otthon a gyerekeinkel és keressünk annyit, mintha teljes munkaidőben dolgoznánk. Ha tudni szeretnéd hogyan, bármikor szívesen elmagyarázom. Addig is vigyük le a gyerekeket a játszótérre.

Jóska, rájöttem arra..., hogyan mehetnénk el öt évvel hamarabb nyugdíjba, teljes fizetéssel. Ha tudni szeretnéd hogyan, bármikor szívesen elmagyarázom. Addig is menjünk vissza dolgozni.

Rozika, rájöttem arra..., hogyan lehetne havonta egy teljes hét szabink, úgy hogy továbbra is teljes fizetést kapjunk. Ha tudni szeretnéd hogyan, bármikor szívesen elmagyarázom. Addig is adj egy sütit.

Pisti, rájöttem arra..., hogyan lehetne félévenként egy hónap szabadságunk. Ha tudni szeretnéd hogyan, bármikor szívesen elmagyarázom. Addig is adj egy sört.

Sárika, rájöttem arra..., hogy mi háziasszonyok hogyan kereshetnénk többet mellékállásban, mint férjeink főállásban. Ha tudni szeretnéd hogyan, bármikor szívesen elmagyarázom. Addig is menjünk el vásárolni.

Feri, arra jöttem rá..., hogy szert tehetünk 30.000 Ft. fizetésemelésre és még csak nem is kell a főnöktől kérnünk. Ha tudni szeretnéd hogyan, bármikor szívesen elmagyarázom. Addig is, töltsünk ki egy lottószelvényt.

Nincsenek megjegyzések: