Google

2008. január 5., szombat

Egy konkrét példa az "Egyperces bemutatóra"

Az előzőekben már megismerhetted ennek a bemutatónak a jellemzőit, alább egy konkrét példát mutatok be.

Első lépés ugyebár, az IDŐPONT EGYEZTETÉS:

Találkozol valakivel, túl vagy a jégtörőn, a jelölted érdeklődést mutatott az ajánlatod iránt, kérdezhetsz valami ilyesmit:

Szeretnél 100 ezer forint plusz bevételhez jutni havonta? - van egy nagyszerű lehetőségem a számodra:

Tarthatok neked egy teljes bemutatót, de legalább egy percet venne igénybe.

Mikor tudnál rászánni egy percet?” (Ha a válasz „például most” akkor azonnal elmondod, ha később, akkor egyeztetsz időpontot).

AZ EGYPERCES BEMUTATÓ: (átalakíthatod ahogy neked tetszik csak legyen benne minden amit a jelöltnek tudnia kell és ne tartson egy percnél hosszabb ideig)

Ahhoz, hogy százezer forint plusz bevételed legyen havonta a következőket kell tenned:

    1. Gondoldom neked is megvan az a jó szokásod, hogy, hogy ajánlod azokat a dolgokat, embertársainak, melyeket kedvelsz, például egy jó film, kiárusítások, autómárka, cipőbolt, stb. Csak ezt kell tovább csinálnod.
    2. Én az egészség és wellness üzletágban dolgozom, ami annyit jelent, hogy segítek az embereknek abban, hogy több energiájuk legyen és jobban érezzék magukat a bőrükben, és persze egy kis plusz pénzhez is jussanak. Van egy csodálatos gyümölcsitalunk, mely beszabályozza az immunrendszert. Gondolom az immunrendszer fontosságát nem kell ecsetelnem. Ha jól működik az immunrendszer, a szervezet könnyebben képes legyőzni a fertőzéseket és a betegségeket. Ez a gyümölcslé javítja az emésztést és az anyagcserét ami azt jelenti, hogy az elfogyasztott táplálék jobban hasznosul, több energiája lesz, és még számos jótékony hatása van a szervezetre. Van ezenkívül egy nagyszerű bőrápoló termékcsaládunk, tudunk segíteni a fogynivágyóknak is.
    3. Amit tenned kell az az, hogy elhozod három ismerősödet, egy bemutatóra, melynek helyszínét és időpontját megbeszéljük, minden héten a következő hat hónapban és akkor valószínűleg, lesz elegendő forgalom a csoportodban ahhoz, hogy legyen 100.000 Ft. kiegészítő bevételed havonta.

Hát ennyi az egész, a többi rajtad múlik, mit szólsz hozzá? (Száj befogva, várni, hogy mondjon valamit, KI KELL VÁRNI, HOGY MEGSZÓLALJON)

Nincsenek megjegyzések: