Google

2008. február 14., csütörtök

Szponzorálás az interneten Tom Big Al Schreiter 8. rész

Üdvözöllek Big Al minikurzusának 8. leckéjén!

A 7. leckében azt tanultuk meg, hogyan lehet összegyűjteni a weboldaladon az email címeket. Ma pedig azt tanuljuk meg, hogyan tudunk "aláírás fájlt" csinálni.

Az aláírás fájl nem más, mint egy kis reklámszöveg, vagy üzenet, amit a kimenő e-mailjeid aljára teszel.

Itt van egy példa: Szia Juci, Csak azért írok, mert Lujzi nagynénénknek születésnapi partija lesz, az Olive Garden étteremben vasárnap délután. Szeretettel várunk téged is. Szólj ide, ha el tudsz jönni. Köszi, Marika

"Kattints ide, hogy lásd azt az autót, amit a mellékállásomból vettem. "

Ebben az e-mailben az aláírás fájl ez a rész: "Kattints ide, hogy lásd azt az autót, amit a mellékállásomból vettem."

Az aláírás fájl egy nagyon egyszerű és költségmentes módja annak,hogy üzletedet reklámozzad. A legnagyobb hiba, amit a hálózatépítők elkövetnek, hogy nem használják ki ezt a lehetőséget a kimenő e-mailjeiknél.

Sohasem tudhatod, milyen helyzetben van az, az illető, aki olvassa az e-mailedet. LEHET, hogy a te aláírás fájlod a megoldás arra,amit ő keres.

A célod az, hogy a kimenő e-mailjeid alján lévő aláírás fájl is a weblapodra terelje az érdeklődőket, vagy arra ösztönözze, hogy felvegyék veled a kapcsolatot.

Most készítsünk néhány aláírás fájlt.

Mutatok néhány példát arra, mi az unalmas aláírás fájl.

  • Legyél te is milliomos az üzletemmel! -
  • Kattints ide és nézd meg a web oldalamat - http://www.ténylegnagyonunalmascégesweboldal.hu
  • Meg tudom változtatni az életedet!

Ezek már kicsivel ügyesebb és érdekesebb aláírások:

  • Kattints ide és nézd meg a bonusz csekket, amit kaptam múlt héten
  • Kattints ide, és nézd meg, átmész- ezen a "túlsúlyos teszten"
  • Bármit is csinálsz most, ne kattints ide.
  • Kattints ide és nézd meg a feleségem hasát.

Érted, mitől lesz valami érdekes és mitől marad unalmas, szokványos?

"Kattints ide és nézd meg a fényképet, ami................" Egy nagyon jó kezdés, hogy ne legyél uncsi. Ezek a szavak az olvasó figyelmét odairányítják a cselekvésre. És? Emlékszel az előző leckékre? Az emberek szeretik a képeket.

A következő leckében megmutatom, hogyan tudod ezt a szuper aláírással rendelkező e-mailt eljuttatni az interneten minél több embernek. Így még olyanokhoz is el tudod juttatni az e-mailedet, akiket te nem is ismersz, és egyébként sohasem tudtál volna elérni.

Házi feladat: Írj egy olyan érdekes és nem szokványos aláírást az e-mailed aljára,ami az olvasót a te weboldaladra tereli, vagy arra készteti, hogy felvegye veled a kapcsolatot.

Ha még több nyerő aláírás illetve reklám szöveget akarsz megtanulni, akkor kattints ide, és hallgasd meg Big AL, "Szponzorálás az interneten" című CD-jét, mely a Network marketing Mesterelem Nap alkalmával élőben, magyarra tolmácsolva mondott el Budapesten.

Ezen a CD-én rengeteg ötletet és megfogalmazás mintát találsz arra nézve, mi legyen az aláírásodban, illetve a hirdetési szövegeidben. Ha még nincs meg ez a CD, akkor kattints ide: (http://www.onlinemlm.hu/order_bigal_mini.html)

Nincsenek megjegyzések: