Google

2009. május 29., péntek

43 + 1 Tipp a nonis sikereid érdekében 3/9 rész

11. Kérd ki az emberek véleményét erről a lehetőségről. Ez jó módja annak, hogy megtudd milyen kifogásaik lehetnek a csatlakozás ellen, lehetőséget nyújt neked, hogy kezeld ezeket a kifogásokat és szponzoráld őket. Soha sem toborozz, mindig szponzorálj. Tartsd ezt észben.


12. Fogalmazd meg a heti aktivitásaid tervét és légy következetes a végrehajtásában (ha elmulasztod a tervezést – a bukást tervezed be) (if you fail to plan, you plan to fail) A terveidhez való ragaszkodás alapvető fontosságú a siker érdekében.


13. Segítsd azokat akiket szponzoráltál, amennyire csak tudod. Segíts nekik szponzorálni az első szintű disztribútoraikat. Tudasd velük, hogy számíthatnak a segítségedre. Tanítsd a disztribútoraidat arra, hogy milyen fontos, hogy ők is ugyanezt tegyék. Ha másokat hozzásegítesz ahhoz, hogy sikeresekké váljanak, magadat is segíted sikeressé tenni. Ezenkívül ez egy nagyszerű módja annak, hogy életre szóló barátokat szerezz.


14. Soha sem várd el néhány elküldött brosúrától, vagy néhány emberrel történt kapcsolattól, hogy a pénz egyszer csak elkezd ömleni hozzád. Légy felkészülve arra, hogy legalább 1 - 2 évig dolgozz, mielőtt valóban számottevő jövedelmed lesz.



15. Mindamellett, hogy a network marketing egy olyan üzlet, ahol pénzt kereshetsz, miközben tanulsz, vedd úgy, hogy az első hat hónap elsődlegesen a képzés és az edzés ideje. Ne várj nagy bevételeket, mielőtt még kiképezted magad.


Nincsenek megjegyzések: