Google

2009. május 23., szombat

43 + 1 Tipp a nonis sikereid érdekében 1/9 rész

Bevezető:

Ezt az igen értékes tipp halmazt kilenc részre osztottam, de lehet hogy még többre kellett volna,hogy legyen időd "megemészteni" a tanácsokat. Tudod ugy-e, hogy egy tipp csak akkor hasznos, ha megfogadják a benne foglaltakat, ezért azt tanácsolom gondolkodj el egy picit mindegyik után,és cselekedj belátásod szerint.

Pár naponként fogom felrakni az újabb csomagot, ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz be rendszeres olvasónak és értesítést fogsz kapni az új folytatásokról.

Természetesen az is megoldás, hogy időnként ellátogatsz erre a blogra és megnézed érkezett-e új bejegyzés.


Szívesen veszem megjegyzéseidet, észrevételeidet, minden bejegyzés alján találsz egy "megjegyzés" feliratot, arra kattintva tudsz nekem üzenni. Előre is köszönöm.

A sikereidért: János


43+1 Tipp a nonis sikereid érdekében 1.rész



  1. Indulj leírt célokkal és tervekkel!
  2. Ne várj arra, hogy minden pontosan együtt legyen az induláshoz, SOHA SEM LESZ! Indulj azonnal, azzal amid van. Azok a dolgok, melyekre szükséged van, megjönnek hozzád, miközben dolgozol a céljaid elérése érdekében
  3. Vedd tudomásul, hogy a "visszautasítás" természetes dolog. Minden 20 embernél, akivel kapcsolatba lépsz légy felkészülve 19 "nem-re" egy "igen-re". Ily módon a visszautasítások nem fognak bántani, mert várod őket. Azt is ismerd fel, hogy ők nem TÉGED utasítanak vissza – ők egyszerűen visszautasítanak egy ötletet. Csak haladj előre: Légy következetes, ne vedd figyelembe a visszautasításokat és több mint elég "igen-t" fogsz kapni ahhoz, hogy nagyon sikeres üzletet építs fel. Soha ne feledd: "Van, aki akarja, van, aki nem, van, aki várakozik. Na és mi van akkor? A következőt!"
  4. Kezeld úgy a nonis network marketing üzletedet, mint egy komoly teljes munkaidejű vállalkozást, és azzá is fog válni.
  5. A megismételt megkeresések legalább olyan fontosak, mint az első kapcsolatfelvétel. Ha az illető nem csatlakozik most, keresd fel újabb izgalmas információkkal, lehet, hogy megfordul a szerencséd. Sokan arról számolnak be, hogy a legjobb embereik 3 – 5 visszakeresés után csatlakoztak.

Nincsenek megjegyzések: