Google

2007. október 1., hétfő

A TAHITIAN NONI International egy hihetetlen lehetőség. Valóban az!


Világszerte milliók tapasztalják és érzik azt a sürgető érzést, hogy tenniük kell valamit az életük megváltoztatására, azonnal!

Tévedés ne essék, ezek a változtatások lehetségesek – benne vannak a tudatunkban. Az igazság az, hogy nem kell mást tennünk, mint hogy megváltoztassuk a tűz táplálását, mely üzemanyagot, ad a bennünk élő olthatatlan vágyaink eléréséhez.

Melinda és én megtanultuk, hogy az élet olyan, amilyen – tökéletlen, kihívásokkal teli, nagyszerű, érdekes és telve van váratlan meglepetésekkel. Mindez arra ösztönöz, hogy megtaláljuk a legbelső vágyainkat.

Mint sokan mások, a mi családunk átélt nehéz időket, úgy fizikailag, mint pénzügyileg (ha érdekli a történetünk, egyszer majd elmondjuk). Mindaddig, amíg nem találkoztunk ezzel a lehetőséggel, nem hittük, hogy megváltoztathatjuk az életünk folyását. És meg tudtuk! Az előrelépéshez abszolút pozitívan el kellett fogadnunk azt a tényt, hogy megvan bennünk az erő a változáshoz és, hogy senki, de senki sem állhat az utunkba.

Nos, mi azt kérdezzük, megvan-e Önben az akarat? Megvannak-e önben azok a mindenre képessé tevő okok, hogy megtegye ezeket a jobbító változásokat?

Ha így van, gratulálunk! Az Ön számára az akarata és döntése fogja megteremteni a fordulópontot.

Üdvözöljük tehát az életének új fejezetében és köszönjük, hogy megengedi, hogy segítsünk a sikerhez vezető utazás közben.

Nagy tisztelettel:

Zanin János és Dr. Gál Melinda

Pearl szintű Független TNI terméktanácsadók,

A NonisPénzCsináló csapat alapítói

Nincsenek megjegyzések: