Google

2007. október 25., csütörtök

Miért kell alsóvonalat kiépíteni? Nem lenne jobb egyszerüen csak eladogatni a termékeket?

Ez attól függ, mit szeretnél a Network Marketing révén megvalósítani.

Ha megelégszel azzal, hogy minden hónapban hozzájutsz némi extra jövedelemhez, ahhoz a termékeladás nagyszerű eszközt jelent. Ha viszont az a szándékod, hogy megcsapolod a hálózatépítésben rejlő jövedelemképző potenciált, akkor az alsóvonalbeli szervezeted kiépítése elengedhetetlen.

Alsóvonalad minden egyes mélysége egyre növekvő számú disztribútort jelent céged termékének vagy szolgáltatásának az ajánláshoz.

Ahogy egyre újabb és újabb mélységek épülnek ki az alsóvonaladban, úgy nő a bevételed is, drámai arányban, hiszen hálózati jutalékban részesülsz szervezeted bármely tagjának minden egyes eladása után.

A Network Marketing úgy működik, mintha franchise vállalkozásod lenne. Ha tíz vonalad van, több bevételed lesz, mintha csak egy lenne, mivel minden egyes "üzleted"valamennyi eladásából százalékot kapsz.

Mivel üzleti családod minden egyes tagja független vállalkozó, nem kell nagytőke befektetést eszközölnöd, vagy nagy készleteket felalmoznod.

A legsikeresebb emberek a Network Marketingben azáltal lettek sikeresek, hogy kiterjedt, eredményes alsóvonalat építettek ki, és nem elégedtek meg azzal, hogy egyszerűen csak eladják a cégük termékeit.

A minél nagyobb mélységig kiépített alsóvonal nagymértékben megsokszorozza az erőfeszítéseidet, és kulcsot jelent ahhoz, hogy a hálózatépítésből jelentős jövedelemre tegyél szert.

Don Failla

Don és Nancy Failla -Legyél Ura Életednek Szemináriuma Budapesten!
Ne hagyd ki...Bővebb infó és jegyrendelés: www.mlmsiker.hu/failla1.html

Nincsenek megjegyzések: