Google

2009. június 16., kedd

43 + 1 Tipp a nonis sikereid érdekében 8/9 rész

36. Ne hagyd, hogy a kis problémák megzavarjanak. Összpontosíts pozitívumokra és a nagy jövőképre.


37. Soha sem feledd el, hogy csak egy dolog van, ami nem változik és ez az, hogy a dolgok mindig változni fognak. Ahogy az előző pontban is, ne hagyd, hogy a változások megzavarjanak. Tudd, hogy képes leszel kezelni a változásokat, és egyéb akadályokat, akár nagyok, akár kicsik, folyamatosan. Légy felkészülve arra, hogy rugalmas légy.


38. Ne gondolkozz negatívan, és ne engedd meg mások negatív hozzáállását hatni rád (még akkor sem, ha családod tagjai, barátok vagy társad az illető). A nagy emberek a történelem során, akár férfiak, akár nők, nem vették figyelembe azokat, akik azt mondták – ezt nem lehet megtenni. Tovább haladtak a kijelölt úton és megcsinálták. Gondolkodj magadért!


39. Ne térj a “tökéletesség paralízise” felé vezető vakvágányra. Légy tudatában annak, hogy nem leszel képes mindent tökéletesen megcsinálni. Cselekedj a legjobb tudásod szerint, majd pedig lépj tovább a következő projekt felé. Légy mozgásban!


40. Olvass könyveket (mint pl. Napoleon Hill klasszikusa “Gondolkodj és gazdagodj”) ez meggyőz arról, hogy milyen erőkkel is rendelkezik az agyad valójában. Fejleszd ki magadban ezt a borzasztó potenciált (mely mindannyiunkban megvan), mely soha sem fog elapadni!

Nincsenek megjegyzések: