Google

2008. május 25., vasárnap

Bloghasználati tipp

Blogbejegyzéseket sokan olvasunk, kevesen hagynak azonban megjegyzést az elolvasott bejegyzésekre. Ezt igen egyszerűen meg lehet tenni, mert minden bejegyzés végén ott a megjegyzést lehetővé tevő ablakocska.

Ha van gmailos email címed jelentkezz be arról és könnyebb lesz a megjegyzést elküldened. Az én bejegyzéseimnél általában további ellenőrzés nélkül lehet írni és azonnal meg fog jelenni a blogban a megjegyzés. Vannak olyan blogok is, melyeknél a blogtulajdonos engedélyéhez kötött a megjelenés.

A megjegyzés lehet kérdés is a bejegyzés témájának kapcsaán, vagy valami javaslat arról, hogy miről szeretnél olvasni a blogban.

Ha van saját blogod, a blogspot-nál akkor az automatikusn látszani is fog és természetes hogy meg fogom nézni és én is írok majd észrevételt.

Az internetes jelenlétnek jót tesznek ezek a kommunikációk, és ez fontos, ha valamikor is kapcsolatépítésre gondolod használni a netet.

Ne feledd, napról napra többen lesznek az interneten, emberek keresnek mindenféléket. Írnak be a google keresőbe különböző kereső kifejezéseket és lehet hogy a te neved, blogod, honlapod kerül elő egy ilyen keresés eredményeképen.

Kapcsolatba kerülhetsz valakivel, akit másként sehogy sem érhetnél el.

Nincsenek megjegyzések: