Google

2008. március 18., kedd

Skype ötletek

Ha még nincs skype elérhetőséged látogasd meg a www.skype.com honlapot és csinálj magadnek egyet.

Az online (interneten) lévő ismerőseiddel teljesen INGYEN telefonálhatsz, mindössze egy fejhallgatóra és egy mikrofonra lesz szükséged (legpraktikusabb a fejhallgatóval egybeépített mikrofon).

Ha még egy webkamrerára is áldozol, akkor a beszélő partnered látni is fog (nem kell izgulni a kamera bármikor egy kattintással kikapcsolható).

Néhány praktikus tanács:

Az "Adatlap"on, (Ha szerkeszteni akarod, a "Fájl" fül alatt találod) feltüntetett adatok természetesen attól függenek mennyit akarsz magadról elárulni, illetve milyen céllal hozod létre a skype fiókodat.

Ha az üzletépítésben is használni szeretnéd, célszerű néhány adatot megadni:

Teljes név - ha egy rég elfelejtett ismerősöd, keres, a teljes név alapján könnyebben megtalál. Ha pedig te akarod felvenni valakivel a kapcsolatot, könnyebben emlékezni fog rád.

Születési dátum - a Skype-nek van egy olyan udvarias szolgáltatása, hogy értesíti a partneri listádon lévőket a szülinapodról, már ha megadod ezt az infót az adatlapodon (ha szégyelős vagy az évet nem fontos megadni, mert ez a mocsok azonnal kiszámítja hány éves vagy).

Ez azért jó dolog, mert emlékezteti a partnereidet, hogy illene egy rövid gratulációt küldeni (én a "hangulatjelek"-ből szoktam küldeni néhányat - torta, pezsgő, virág stb, és pár szót) az egés pillanatok alatt megvan.

A felköszöntött fél majdnem mindig megköszöni a felköszöntést, örül, hogy jelentkeztél, esetleg csetelni lehet pár sort, vagy beszélgetni pár percet, ha alkalmas az időpont. Röviden szólva építeni-ápolni lehet a kapcsolatot és mint tudjuk a nonis üzletünk a kapcsolatok üzlete.

Honlap: ha van bármilyen weboldalad, vagy blogod annak címét add meg, hátha egy látogató kíváncsi lesz és rákattint. Ha más nincs írd be a TNI által kapott webcímet - valami ilyesmi: www.tni.com/zanin vagy pedig www.tni.com/991379






Nincsenek megjegyzések: