Google

2007. szeptember 18., kedd

Van már aláírásfájl a kimenő e-mailjaidon?


Egy exkluzív közvélemény kutatásban megkérdezték a nonis terméktanácsadókat, hogy mi okozza a legnagyobb problémát, nehézséget a munkájukban. Mit gondoltok mit jelölt meg az átlagos terméktanácsadó a legnagyobb problémájának, na mit?

Nos a legnagyobb kihívást a „Jelöltek” találása (angolul Prospecting) jelentette, ez azt jelenti, hogy olyan személyek találása, akik érdeklődnek az ajánlat iránt, kiknek lehet beszélni a noniról, beszélni a hozzá kapcsolódó üzleti lehetőségről.

A megkérdezettek 50,51%-a állította ezt.

Az érdekesség kedvéért, a második helyen a felsővonali támogatás elégtelensége 12,37%, a harmadikon a munkatársak megmaradása 11,34%, a negyediken a juice ára 10,31%, ötödiken a rendszer másolása 7,22%, hatodikon az időgazdálkodás hiányosságai 6,19% és végül a vezetés hiányosságai 2,06%-al

Látható ebből az ankétból, hogy messze a legnagyobb akadályt a jelöltek találása okozta az új terméktanácsadóknak. És itt jön a képbe az internet, és a modern kommunikációs kiegészítői.

A legegyszerűbb talán az e-mail, melyet egyre többen használnak. Vétek nem kihasználni az un. „aláírás fájl” nyújtotta lehetőséget. Az aláírás fájl egy olyan kis szöveg, mely előre megadható és, melyet a levelező program automatikusan csatol a kimenő e-mailokhoz.

Ha ez a mondat felkelti a levél címzettjének a figyelmét, rákattint az ott található linkre, vagy válaszában megkérdi, mi is ez, és máris kapsz egy üzenetet, hogy az illető érdeklődik, küldj már neki valamit.

Óriási előnye ennek a módszernek az, hogy csak azokkal kell felvenned a kapcsolatot, akik erre úgymond „engedélyt adtak”, nincs ellenállás, nincs visszautasítás.

Bizonyára érdekel, hogy miként kell ezeket a mondatokat megszerkeszteni, szeretnél mintákat, tippeket, hamarosan erről tudomást szerezhetsz a "belső kör" számára létrehozott speciális blogban. Érdekel hogyan keülhetsz a "belső kör"-be? Írj egy üres e-mailt a belsokor.noni@gmail.com címre.

Ja, és hogy hol találod ezt a beállítási lehetőséget, általában a „beállítások” menüpont „aláírások” almenüjében, kutakodj egy kicsit, ezzel elindulsz a webes pénzkeresés útján.

Sikereidért, János

Nincsenek megjegyzések: